Студирајте во Канада, Австралија, САД  Велика Британија  

Ние сме вашите агенти за студирање во странство со преку 16 годишно искуство во испраќање на студенти на студии во странство. Претставници сме на повеќе од 400 образовни институции од Австралија, Канада, Велика Британија, САД, Нов Зеланд.

Нашите регистрирани агенти за едукација се тука да ве водат низ целиот процес, од избор на посакуваните студии, со подготвување документи и поднесување апликација за студентска виза.

Како официјални претставници на образовните институции, не наплаќаме на процесирање од нашите клиенти. Процесирањето на студентска виза е бесплатно.

Нашиот тим е спремен да ја води вашата апликација за студентска виза на најпрофесионален начин! Ве очекуваме.

Закажете бесплатно советување на 076441388, 023113117 или контактирајте не на asteriawork@outlook.com или cvetanka@amsbbgroup.com

QEAC_P054 (2).png
18967_badge20211001-22606-et91gp.png