ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОНУДИ ЗА:

 

 

 • Сметководство, финансиски менаџмент, осигурување;

 • Административни работи;

 • Инжинери (електро инжинери, градежни инжинери, машински инжинери, хемиски инжинери);

 • Човечки ресурси;

 • Маркетинг, рекламирање, грижа за корисници;

 • Трговија, продажба (трговски претставници, промотери,продавачи и сл);

 • Информатичка технологија (веб дизајнери, развивачи на апликации и сл.);

 • Менаџмент (сите видови и нивоа);

 • Медицина (доктори од сите специјализации, дипломирани медицински сестри, техничари и сл);

 • Обезбедување;

 • Салони за убавина и спа центри (козметичари, ласерски техничари, и сл);

 • Туризам и угостителство –сите работни позиции (келнери, шанкери, рецепционери, хостеси)