Screenshot_20211122-132258_Viber.jpg
magi slika.jpg

Понуда која не се пропушта!

Предновогодишен попуст на                        БОТОКС

2800 денари по регија за уплатени 2 или 3 регии


* Понудата важи за уплати до 15ти декември,
екслузивно за понежниот пол