РАБОТА НА БРОД

1/6
 

Дали сакате да работите и да живеете на луксузен брод?

 

Ова е вашата шанса да ги посетите најубавите дестинации во светот, да го усовршите ангискиот јазик, да стекнете пројатели од други држави. Ваквото искуство ќе ви помогне да го збогатите вашето CV и ќе ви биде од голема горист понатаму во кариерата.

 

Основни информации за работа на брод:

Апликантите мора да ги исполнуваат следните услови доколку сакаат да отпочнат со процесот за вработување на брод:

 

 • Возраст 21-35 години

 • Одлично познавање на англиски јазик. За некои компании/позиции потребно е добро познавање и на втор јазик покрај англискиот (германски, француски, италијански или шпански)

 • Минимум 2 години работно искуство на соодветна позиција

 • Флексибилност, ориентираност кон гостите, љубезност, услужливост

 • Способност за работа во динамична средина

 

Должината на договорот за вработување зависи од работната позиција и од договорот    (4-10 месеци)

 

Работните часови се според распоредот за работа (10-12 часа дневно, 7 дена неделно).

По завршување на договорот вработените добиваат одмор (4-10 недели).

 

 

Нашите услуги се состојат од:

 • Интервјуирање на апликантите за нивното професионално искуство, вештини, квалификации, способности;

 • Психолошки и други тестови, според потребите на бродските компании

 • Проверка на препораките;

 • Организирање тренинзи за различни работни позиции и докфалификации;

 • Организираме интервјуа со наши партнери од целиот свет;

 • Ги процесираме документите од апликантите за нивното вработување во странство,

 • Го организираме патувањето, авионските билети, вршиме координација со локални агенти, информации за пристигнувањето и сл;

 • Обезбедуваме подршка и помош за апликантите 24/7.

AСТЕРИА НЕ НАПЛАЌА ЗА АПЛИКАЦИЈА И ЗА ПОСРЕДУВАЊЕ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ ОД КАНДИДАТИТЕ