✈WORK AND TRAVEL USA✈


САЕМ во Скопје со работодавците од најголемиот воден парк

NOAH'S ARK WATER PARK -WISCONSIN DELLS

на 2ри Февруари , во хотел Ibis.


HOUSEKEEPERS 9$/h ,CASHIERS 9$ ,

LIFEGUARDS 9.1$/h


Сместување 75$/ week

VISA DENIAL FEE= 0$ за овој работодавец 


Искористете ја оваа прилика за презентација ,дирекно интервју со работодавeцoт и потпишете работен договор истиот ден.


023113117; 075441388