top of page

                                                                                 ЗА НАС

 

 

Asteria World Work е специјализирана агенција за студенстки програми и програми на културна размена, основана во 2014 година.

Нашите најпопуларни програми се Work and Travel USA , организирање програми за културна размена, студирање во Австралија, Канада,  Велика Британија, САД, студии во Германија, Италија, Австрија, Шпанија, Малта, Холандија, Хрватска. 

 

Креираме индивидуален, персонализиран пристап кон секој апликант, кој е посебно прилагоден на неговите желби, потреби и можности. Обезбедуваме одлична подршка за нашите апликанти во текот на целиот процес.

 

Најголема награда и признание за нас се многубројните задоволни апликанти.

Asteria World Work работи според највисоките светски стандарди. Посветени сме на градење на долгорочни успешни партнерства со најреномирани компании од целиот свет кои имаат одлични понуди за нашите апликанти.

Нашиот тим од искусни професионалци ви е на располагање.

 

Со почит,

 

Asteria World Work

 

 

 

 

 

 

  • Facebook
  • Instagram

    Our Facebook page

Студирај, работи, живеј во Австралија

67132801_10156671676339601_2419826089720
QEAC_P054 (2).png
Регистриран агент за едукација за Австралија
Регистриран агент за едукација за Канада
bottom of page