top of page

 

                       

     ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА НЕЗАБОРАВНО ЛЕТО ВО САД?

 

Summer Work and Travel USA e програма на културна размена,  креирана од страна на US State Department во 1960 год.  Право да учествуваат имаат сите редовни студенти на акредитираните универзитети во Р.Македонија, кои се на возраст од 18-28 години. Студентите имаат можност да ги посетат САД за време на летниот распуст , да заработат и да ги исполнат своите студентски денови со незаборавни авантури.

 

Ј1 визата им овозможува на студентите легално да работат во САД за време на летниот распуст а потоа следува најубавиот дел- патување и посета на дестинациите од соништата.

 

Студентите најчесто работат во забавни и национални паркови, хотели, мотели, ресторани, продавници.

 

 

          ОСТВАРИ ГО ТВОЈОТ АМЕРИКАНСКИ СОН ОВА ЛЕТО !

 

Цел на програмата е стекнување на богато искуство, усовршување на англискиот јазик, запознавање на американската култура, обичаи и начинот на живот во Америка.

 

Партнери на Asteria World Work се спонзор огранизации назначени од US State Department кои долги години успешно ја организараат програмата. Тие ги обезбедуваат работните понуди за студентите кои се разновидни и ги задоволуваат различните барања. 

 

Мисија на Asteria World Work е да им овозможи на студентите најквалитетни услуги и индивидуален пристап кон секој студент. Секогаш сме достапни 24/7 за нашите апликанти.

 

 

 

ВРЕМЕ Е ЗА АВАНТУРА !

 

Минатата година преку 100.000 студенти од целиот свет ја посетија САД преку Work and Travel програмата.

 

Биди и ти дел од студентите кои ова лето ќе претстојуваат и работат во САД.

Раскажи ја својата летна приказна!

 

Аплицирај на време и добиј многу попусти !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NY-ReloAdvisor.org_-1024x768.jpg

WORK & TRAVEL
      USA 2022

bottom of page