top of page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

КОНТАКТ

Ние сме искусен, професионален, динамичен тим кој работи напорно за своите клиенти.
 
         Доколку сте заинтересирани за соработка со нас, ве молиме контактирајте не.

 

Телефон

 076/441-388, 02/3113-117


Email: 

asteriawork@outlook.com

 

Адреса: 

Максим Горки 8, влез 1, стан 2

(до Дермамедика)

Скопје, Р. Македонија

 

Работно време:

Понеделник-петок, од 8-16h

 

bottom of page