top of page

                                       HIGH SCHOOL in USA

Програмата им нуди одлични можности за образование на учениците помеѓу 14 и 18 години. Студентите избираат приватни или државни училишта низ цела Америка. Секој студент живее со внимателно избрано семејство и има подршка од локален координатор.


Сите студенти имаат здравствено осигурување, 24 часовна подршка и дирекна комуникација со спонзор организацијата од САД.


Единствена можност за средно образование и културна размена во САД, усовршување на англискиот јазик и живеење на американскиот сон.


Аплицирањето е во тек.


За повеќе информации контактирајте не на 023113117 и 075441388.

bottom of page