top of page

Ние сме вашите агенти за студирање во странство со преку 16 годишно искуство во испраќање на студенти на студии во странство. Претставници сме на повеќе од 400 образовни институции од Австралија, Канада, Велика Британија, САД, Нов Зеланд, Германија, Италија, Хрватска, Холандија, Шпанија, Австрија, Швајцарија.

Нашите регистрирани агенти за едукација се тука да ве водат низ целиот процес, од избор на посакуваните студии, со подготвување документи и поднесување апликација за студентска виза.

Како официјални претставници на образовните институции, не наплаќаме на процесирање од нашите клиенти. Процесирањето на студентска виза е бесплатно.

Нашиот тим е спремен да ја води вашата апликација за студентска виза на најпрофесионален начин! Ве очекуваме.

Закажете бесплатно советување на 076441388, 023113117 или контактирајте не на asteriawork@outlook.com или cvetanka@amsbbgroup.com

QEAC_P054 (2).png
18967_badge20211001-22606-et91gp.png
bottom of page