top of page
MEUROPA-iStock-508546134.jpg

Астериа е директен претставник на голем број универзитети од Европа, и ви обезбедуваме одредени поволности, како што е: директна комуникација со факултетот, добивање на стипендија, намалување на школарината, бесплатно пријавување.

Ви помагаме со советување околу универзитетите, нивните програми, пополнување на апликациските формулари за упис, ве советуваме за подготовката на потребни документи за упис на посакуваните студии и ви стручно ви помагаме со апликацијата за студентска виза. Преку нас лесно ќе добиете стипендија од нашите партнер универзитети.

Како директен преставник на партнерските универзитети, контактираме со комисијата за упис за да сме сигурни дека ќе ве примат, доколку ги исполнувате условите. Услугата за испраѓање на вашата апликација и документи е бесплатна.

Универзитетите кои ги претставуваме се приватни и државни универзитети. Пред да ги испратиме вашите документи, стручно ја прегледуваме вашата документација за да се осигураме дека се е на најпрофесионален начин подготвено.

Доколку не сте сигурни што да изберете, ви помагаме да го вистинскиот смер за вас, факултет, во зависност од вашите планови и финансиски можности.

Со секој кандидат градиме индивидуален пристап.

cbs.png
IMG_20230224_121504_584.jpg

РЕГИСТРАЦИЈА
*Добијте го вашиот БЕСПЛАТЕН линк
за настанот овде:

Ви благодариме што се регистриравте за нашиот настан. Се гледаме наскоро!

SRH.jpg
bottom of page