МИСИЈА

 

Фокусирани сме да обезбедиме успешни решенија за вработувања низ целиот свет со креирање на индивидуален пристап кон секој апликант.

 

Во нашата агенција имаме имплементирано најсовремен систем од услуги за вработување. 

 

Услугите се состојат од:

 

  • Интервјуирање на апликантите за нивното професионално искуство, вештини, квалификации, способности;

  • Психолошки и други тестови, доколку е потребно;

  • Организирање тренинзи за различни работни позиции и докфалификации;

  • Организираме интервјуа со наши партнери од целиот свет ;

  • Ги процесираме апликантите за нивното вработување во странство,

  • Организирање на патувањето (авионските билети, координација со локални агенти, информации за пристигнувањето) 

  • Обезбедуваме подршка и помош за апликантите 24/7.