top of page

                    

Дополнителeн попуст за група од 3 и повеќе студенти кои аплицираат заедно 

 

Во цената на Premium Placement е вклучено:

-Осигурување за време на целиот претстој во САД,

-Можност за избор и интервју со повеќе работодавци,

-Пополнување на сите апликативни формулари

-Пополнување на DS160 и закажување на термин за интервју за Ј1 виза

-Оrientation meeting пред заминување

-Сите потребни прирачници и брошури

-Судски превод на сите документи

-Подршка 24/7 за време на целиот претстој во САД од спонзор организацијата и од Asteria World Work

 

Во цената не е вклучено:

-SEVIS 35 $

-Административна такса за американска виза 160$

-Повратен авио билет до САД

 

 

 

bottom of page