top of page
PREMIUM PLACEMENT PROGRAM

 

Премиум Програмата вклучува:

 

 • Обезбедена работа во САД по ваш избор (интервјуата со работодавците од САД се по Skype или лично во Скопје)

 • Здравствено осигурување за 4 месеци кое покрива трошоци до 100,000 долари

 • Обезбедено сместување од страна на работодавецот

 • Специјализиран курс по англиски јазик во нашата канцеларија , кој ќе ве припреми за интервјуто со американскиот работодавец и интервјуто за виза во амбасадата на САД

 • Брошура со сите корисни информаци за работата и корисни информации за местото каде што ке претстојувате (транспорт, банки, безбедност, сместување, исхрана, болници,тел. Броеви за итни случаи, места за забава и сл)

 • Целосен опис на работата и подготовка на кандидатот за работата во САД

 • Помош и подршка на апликантите 24 часа, 7 дена во неделата за време на целиот претстој во САД

 • Подготовка на целата документација за интервјуто за Ј1 виза во амбасадата на САД

 • Организирање на orientation meeting и целосна подготовка за правилата на програмата пред заминување во САД, на кои апликантите задолжително мора да присуствуваат

 

Цената на програмата не вклучува:

 • Повратна авионска карта до САД

 • Трошоци за виза за САД

 • SEVIS

 

 

bottom of page